living-room

Dodaj
PIKO NA i
in ustvari
svoj habitat,

ki bo nosil svoj in tvoj karakter. Ki bo zrcalil svojo zgodbo, v katerem boš našel navdih in tisti, ki bo odprtih rok vabil, sprejemal in razvajal. Pusti se zapeljati in očarati detajlom, prepričati vrhunskosti ter voditi navdihu in prvinski intuiciji.

Ustvarjeni za gibanje


mi pa presedimo polovico dneva. Kako gre to skupaj?

Združimo gibanje in sedenje.

Ergonomsko oblikovani stoli švedskega podjetja HÅG spodbujajo ravno to in ne samo to. Na svojem področju so pionirji, inovatorji, kreativci, sproščeni in spontani in poskrbijo, da se na njih tudi ti tako počutiš. Rezultat njihove uporabe je svoboda gibanja in udobja med delom, ohranjanje zdravja, boljša produktivnost ter pika na i prostoru, saj so tudi vizualno pravi eye-catcherji. Dodajajo, da si ga lahko spimpaš čisto po svojih željah.

Dodaj PIKO NA I udobju pri svojem delu

Za naročilo nas pocukaj za rokav!

Matematična kreativnost

na prvi pogled nima ravno veliko smisla. Če pa jo interpretiramo skozi origami, kot to spretno počne ustvarjalka origamija, Nataša Brunec nam velikodušno postreže z veliko smiselnih povezav in jih zelo lepo vplete tudi v naš interier. Povezava med strukturo, redom in natančnim delom ter ustvarjalnostjo, svobodo in drugačnostjo je lahko našemu interierju izjemna pika na i, še dodatno pa jo obogati dejstvo, da je vse to ujeto v svetlobo, ki ustvarja raznolike skulpture s sencami in transparencami.

PIKA NA I, ki je hkrati kompleksna in kar se da enostavna

Le kdaj svetloba ne doda prostoru PIKE NA I?

Za naročilo nas pocukaj za rokav!